Välkommen till Jaktstigen 1A!

Jaktstigen 1A

Öster-Hudiksvall, HUDIKSVALL

Brf 3-4 rok

Central bostadsrätt med radhuskänsla på öster i Hudiksvall. Bostaden har tre rum och kök och inredningsbar källare med två förråd. Även övervåningen kan göras om till tre sovrum. Hörnläge och stor nybyggd altan om 100 kvm med stor grönyta framför. Du har bara några hundra meter till skola och dagis, och till centrum tar det ca 10 minuter att gå. Bilplats finns vid lägenhetens entré. Fiber är indraget och ingår i månadsavgiften. Välkommen.

Visningar

 • 24
  juli
  onsdag
  kl 16:30 - 17:00
  Välkommen boka in dig på visningen!
  Klicka här för att boka

Fakta

Utgångspris
1 850 000 kr
Månadsavgift

5 865 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

149 151 kr

Andelstal

3.7 %

Rum

4 st

Sovrum

3 st

Boarea

86 m²

Biarea

20 m²

Våningsplan

1

Hiss

Nej

Byggnadstyp

Brf i radhusformat

Byggnadsår

1953

Fastighetsmäklare Egen företagare

Profil

Åsa Andersson

070-6943028

asa@maklartorget.com

Rum

 • Rumsbeskrivning

  Hall med mindre klädkammare. Plastmatta och tapet. Trappa till övervåningen. Gästtoalett med klinker och målade väggar. Utrustad med: toalett och tvättställ. Kök med plastmatta och målade väggar. Utrustat med. gröna luckor, spis (2019), fläkt, kombinerad kyl och frys (2020) och diskmaskin (2022). Stort vardagsrum som ger plats åt både mat- och soffgrupp. Nya trägolv och målade väggar. Utgång till altan om 100 kvm i söderläge. Övervåning: Stort sovrum med heltäckningsmatta och målade väggar. (går att göra 2 sovrum att utrymmet om man tar upp väggen och sätter in ett takfönster) Badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet. Utrustat med: badkar, dusch, tvättställ och toalett (nytt proslin) Oinredd källare som går att inreda efter behov. Här finns även två förråd. Betongväggar och betonggolv. Förråd finns på gavel av bostaden.

Månadsavgift

5 865 kr/mån

Värme, vatten, tv och bredband (samt 2 p-platser ingår i avgiften)

Indirekt nettoskuldsättning

149 151 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

Balkong, uteplats och bilplats

Bilplats finns framför entrén.

Bredband

Fiber.

Ventilation

Självdrag.

Energideklaration

Utförd

Utförd: 27/12 2019

Klass

E

Förbrukning

135 kWh/kvm per år

Elektricitet

Nätbolag

Ellevio

Drift per år

Försäkring

2 976 kr

Elförbrukning

4 800 kr

Summa

7 776 kr

Byggnad

Typ

Brf i radhusformat

Byggår

1953

Renoveringar

Lägenheten har: nya golv i hall och vardagsrum samt sovrummen på övervåningen. Tilläggsisolerad panel mot söder. Nybyggd altan mot söder om ca 100 kvm. 3 glas fönster på övervåningen.

Övriga byggnader

Tvättstuga och gemensam bastu samt sophus.

Förening

Namn

Brf Bredagatan.

Organisationsnr

787500-0130.

Om föreningen

Fastigheten värms med fjärrvärme vilket är en miljövänlig och ekonomisk uppvärmningsform som ingår i avgiften. Även kallt och varmt vatten ingår i avgiften. Adress till föreningen Brf Breda gatan Att: Elisabeth Greek Bredagatan 18B 824 52 Hudiksvall 073-5933911.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

Till alla lägenheter ingår en egen parkeringsplats med motorvärmareuttag. Det finns en gästparkering och goda möjligheter för gäster att parkera.

Övrigt

Det finns en lekstuga och en sandlåda för de mindre barnen. Byggnaderna har gemensamma källarutrymmen med förråd, sammanträdeslokal, r, bastu, hobbyrum och tvättstuga. Förråd finns. Gemensam städdag vår och höst ca 2-3 timmar/gång. Inga förhöjda radonvärden finns. Energideklaration finns. Andra hands uthyrning enligt överenskommelse.

Renoveringar

2013 renoverades delar av värmesystemet med nya ventilhus och termostater. Stammar delvis utbytta. Samtliga fönster på övervåning är bytt i alla lägenheter 2020.

Gemensamma utrymmen

Föreningslokal och bastu.

Tv och bredband

Vi har Telia som leverantör av TV. Tv, internet och fast iptelefoni via fiber 100/100 ingår i månadsavgiften.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angivet.

Lägenheter

27 st.

Pantsättningsavgift

573 kr.

Överlåtelseavgift

1 432 kr. Betalas av Säljare.


Karta


Planlösning


Bilder